Keşan'ın esnaf oda başkan ve yöneticileri İlçe Başkanlığımızı ziyaret etti

20.10.2023

Keşan Lokantacılar ve Kahveciler Otelciler Odası Başkanı Hüseyin Çakmak, Keşan Bakkal ve Manavlar Odası Başkan vekili Mustafa Çakır, Keşan Tuhafiye ve Manifaturacılar Odası Başkanı Hasan Kocaman ve Denetim Kurulu Başkanı Çisem Yalçın, Keşan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mahmut Demirkan, Keşan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mutlu Gezer ilçe başkanlığımızı ziyaret etti. Ziyarette esnafın sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

İlçe Başkanımız Anıl Çakır ve il yönetim kurulu üyemiz Sarp Öztürk, ilçe yönetim kurulu üyelerimiz Muzaffer Özcan, Esen Şentürk, Hatice Öcal, Bülent Saylam, Hamit Binbay, Onur Gezer, Barbaros Erim, Emre Gülcü oda başkan ve yönetim kurulu üyelerine ziyaret münasebetiyle teşekkür ettiler.

İlçe Başkanımız Anıl Çakır, ziyaretin çok kıymetli olduğunu belirterek, "Esnaf oda başkanlarımızla Keşan esnafımızın sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Keşan'ın daha yaşanır bir hale getirmek için hep birlikte her görüşe yer vereceğiz, ortak akılla Keşan'ın sorunlarına çözüm arıyoruz. Ziyaretten dolayı kıymetli oda başkan ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum" dedi.